söndag 30 maj 2010

Vilken härlig morgon! Jag blev väckt av mina underbara ungar som kom med frukost på sängen och flera paket. Detta fina kort hade min 10-åring skrivit till sitt paket, ett hjärta med texten mamma på som han gjort i slöjden. Sådana presenter blir jag extra glad över.
Det här fina glasfatet på fot fick jag också i morse. Det kommer att bli perfekt till sommarens fikastunder. Dagen till ära har det varit solsken och jag har dels varit på en sommaravslutning och dels påtat i trädgården. I kväll kommer jag somna ovaggad! Vi avslutade kvällen med att avnjuta en härlig måltid ute på altanen, det gäller att passa på när vi har sol och värme.
Må så gott och ta hand om er därute i sommarvärmen. Själv hinner jag inte blogga just nu men snart är jag tillbaka för fullt igen. Om två veckor är det ju sommarlov!
Kram till er alla!
Lovisa

lördag 8 maj 2010

Grekland nästa!

Äntligen är det dags att packa väskorna och ta flyget till GREKLAND.

Vi har längtat och väntat men nu beger vi oss söderut. Vi lämnar alla måsten och vår stressiga vardag för sol, bad, värme och gemenskap den närmaste veckan. Tillsammans med goda vänner ska vi njuta av att bara vara och kanske se en och annan sevärdhet.

Ta hand om er alla där ute och ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Lovisa :-)