måndag 29 mars 2010

Äntligen påsklov!

Efter några intensiva veckor är det äntligen dags för påsklov för mig och min familj. Som traditionen erbjuder tillbringar vi veckan tillsammans med goda vänner i fjällen. Trots att jag egentligen är ganska trött på snö just nu är det inte mycket som slår att dra på sig pjäxorna och åka slalom i nästintill perfekta backar. I år är minstingen så pass stor att vi kan åka hela familjen tillsammans vilket också bidrar till en härlig vistelse.
Nu väntar jag bara på solen som lyser med sin frånvaro, men om jag får tro väderprognosen ska den i alla fall visa sig på lördag! Det ser jag fram emot men till dess njuter jag av att umgås och äta gott. I dag blev det kyckling och ris vilket smakade mycket gott efter en dag ute i det fria.

lördag 13 mars 2010

Takdropp och solsken!

I dag var det dags för kanske årets sista sparktur. Min gamla spark har används flitigt i år trots att den har många år på nacken och är ganska sliten. Den har varit perfekt när vi ska ner till isen och åka lite skridskor. Packningen får sitta på sparken och barnen har fått stått på medarna. Gissa om det blev åka av, särskilt i nedförsbackarna!

En sista snögubbe lyckades barnen också göra i dag och här ser ni resultatet! Jag skulle tro att den snart töar bort i solskenet men än så länge ler den glatt mot oss alla!


Tänk vad mycket snö det kommit i år men nu har vi (läs Tomas) lyckats med konststycket att skotta bort all snö från våra tak. Innan han började såg det ut så här.



Olles skidfärd har vi läst för barnen många gången den här vintern. Barnen har dessutom blivit riktiga skidåkare även på längden, vilket vi kan tacka den här vintern för.


Men nu vill jag ha vår igen. Jag njuter av solskenet och takdroppet som låter så härligt i mina öron just nu!


Trevlig helg önskar jag er alla! Själv ska jag gå på Mia Skäringer tillsammans med ett tjejgäng. Det ska bli trevligt!

Kram Lovisa




fredag 5 mars 2010

Schlageryra och helg!


Gissa om jag blev överraskad när jag fick ett vinnarmail i inkorgen häromdagen. Jag har nämligen deltagit i en tävling där priset var biljetter till andra chansen i Melodifestivalen.

Därför har jag och min man fixat barnvakt till barnen och ska bege oss till Conventum där helgens arrangemang går. Kul att det är på hemmaplan den här gången! Själv är jag schlager-fantast vilket inte gör saken sämre. Dessutom ska det bli soligt väder även i morgon så helgen ser ut att bli mycket lyckad. Trevlig helg önskar jag er alla!

Kram Lovisa